#Repost @jemeenthet Open dag bij de grootste grondafgraving van Nederland, in onze achtertuin zo’n beetje. Mooi om eens aan de andere kant van het hek te kunnen kijken. @hemarianne #opendag #consortiumgrensmaas #trierveld #born #liefdevoorlimburg #borninbeeld

#Repost @jemeenthet
Open dag bij de grootste grondafgraving van Nederland, in onze achtertuin zo’n beetje. Mooi om eens aan de andere kant van het hek te kunnen kijken. @hemarianne #opendag #consortiumgrensmaas #trierveld #born #liefdevoorlimburg #borninbeeld

Instagram filter used: Normal

Foto opmerkingen: #Repost @jemeenthet
Open dag bij de grootste grondafgraving van Nederland, in onze achtertuin zo’n beetje. Mooi om eens aan de andere kant van het hek te kunnen kijken. @hemarianne #opendag #consortiumgrensmaas #trierveld #born #liefdevoorlimburg #borninbeeld
Bekijk in Instagram ⇒

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.