Wist je dat je in de omgeving van #Born ook #geocashing kunt doen? Behoorlijk veel schatten zijn er verstopt in onze mooie omgeving…#derollen #Limbrichterbos #borninbeeld #aldenhof #ditislimburg #Holtum #limburginbeeld #limburg #wisselwoud

Wist je dat je in de omgeving van #Born ook #geocashing kunt doen? Behoorlijk veel schatten zijn er verstopt in onze mooie omgeving…#derollen #Limbrichterbos #borninbeeld #aldenhof #ditislimburg #Holtum #limburginbeeld #limburg #wisselwoud

Instagram filter used: Normal
Foto gemaakt in: Born, Netherlands
Foto opmerkingen: Wist je dat je in de omgeving van #Born ook #geocashing kunt doen? Behoorlijk veel schatten zijn er verstopt in onze mooie omgeving…#derollen #Limbrichterbos #borninbeeld #aldenhof #ditislimburg #Holtum #limburginbeeld #limburg #wisselwoud
Bekijk in Instagram ⇒

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.