#Repost @fredriknyblad I bilfabriken i holländska Born har allt från Volvo 340 till Mini tillverkats. I Sverigeresan Holland i Klassiker nr 1/2018 träffar vi ett antal Volvo 340-entusiaster vid fabriken. #Volvo #Born #NewMini #volvo340 #Classicvolvo #borninbeeld

#Repost @fredriknyblad
I bilfabriken i holländska Born har allt från Volvo 340 till Mini tillverkats. I Sverigeresan Holland i Klassiker nr 1/2018 träffar vi ett antal Volvo 340-entusiaster vid fabriken. #Volvo #Born #NewMini #volvo340 #Classicvolvo #borninbeeld

Instagram filter used: Normal

Foto opmerkingen: #Repost @fredriknyblad
I bilfabriken i holländska Born har allt från Volvo 340 till Mini tillverkats. I Sverigeresan Holland i Klassiker nr 1/2018 träffar vi ett antal Volvo 340-entusiaster vid fabriken. #Volvo #Born #NewMini #volvo340 #Classicvolvo #borninbeeld
Bekijk in Instagram ⇒

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.